تبیین کارکرد امر به معروف و نهی از منکر در سلامت جامعه ضرورت دارد
02 مرداد 1402 - 11:31
شناسه : 10657
بازدید 47
1
حجت‌الاسلام محمدخواه عنوان کرد: تبیین کارکرد امر به معروف و نهی از منکر در سلامت و سعادت جامعه و نقش آن در پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد چرا که ترک این دو فریضه الهی، کم رنگ شدن آموزه های دینی و غلبه ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی در جامعه را به دنبال دارد.
ارسال توسط :
پ
پ
تبیین کارکرد امر به معروف و نهی از منکر در سلامت جامعه ضرورت دارد
حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج ضمن تسلیت ایام عزای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر دو تکلیف الهی هستند که از جمله مهم ترین فلسفه وجوب این دو واجب شرعی حفظ و ترویج آموزه های دینی  و سلامت فردی و اجتماعی  افراد در جامعه است.

حجت‌الاسلام محمدخواه تصریح کرد: از بایسته های فرهنگی در جامعه امروز به ویژه در میان جامعه دینی تبیین نقش و اهمیت این فرایض در میان تکالیف الهی است که در سیره عملی و گفتاری پیشوایان دینی جایگاهی رفیع دارند همان گونه که در نگاه امیرالمؤمنین علی (علیه‌السلام) امر به معروف و نهی از منکر جایگاه ممتاز و ویژه‌ای داشته و این دو عمل دینی را با فضیلت‌ترین اعمال بندگان خدا توصیف می‌نماید  با این بیان که تمام کارهاى نیک و حتى جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منکر چون آب دهان است در برابر دریاى پهناور .

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج  یادآور شد: امام حسین علیه السلام نیز قیام خود را در راستای احیای معروف و زدودن منکرات از جامعه اسلامی بیان می فرمایند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تبیین کارکرد امر به معروف و نهی از منکر در سلامت و سعادت جامعه و نقش آن در پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد چرا که ترک این دو فریضه الهی، کم رنگ شدن آموزه های دینی و  غلبه ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی  در جامعه را به دنبال دارد.

حجت‌الاسلام محمدخواه ابراز داشت: اولین و مؤثرترین شیوه در امر به معروف و نهی از منکر تبلیغ عملی است و کسانی که به دنبال تحقق نتیجه مطلوب در این دو فریضه هستند باید خود عملا عامل به معروف و تارک منکر باشند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج  در پایان تاکید کرد: امروزه می طلبد که باید از رسانه های جمعی و ابزارهای نوین ارتباطی در راستای ارتقای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و تبیین مصادیق معروف و منکر بیش از پیش بهره جست.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.