برگزاری کارگاه‌ آموزش خانواده با موضوع چگونگی داشتن زندگی سالم تر در مریوان
27 آبان 1402 - 9:47
شناسه : 13575
بازدید 47
4
کارگاه‌ آموزش خانواده وراهکارهای آن  با سخنرانی آقای نادری کارشناس مدیریت پسماند شهرداری مریوان درحسینیه سیدالشهداء این شهرستان برگزار شد.
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل  تبلیغات اسلامی استان کردستان،  وحضور کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مریوان وبا سخنرانی آقای نادری کارشناس مدیریت پسماند شهرداری مریوان دراین کارگاه  با موضوع  زباله وپسماند چیست  و انواع زباله و مضرات  آن برگزار گردید و مطالبی که در این جلسه بیان شد من باب سرانه تولید زباله در مریوان و در کشور و مقایسه آن با کشور های دیگر و انواع زباله های خانگی یا شهری، زباله های کشاورزی صنعتی و ساختمانی، زباله های بیمارستانی، زباله های خطرناک و موضوع بعدی توضیح طرح تفکیک زباله از مبداء بود.

مطالب بعدی که کارشناس مدیریت پسماند شهرداریبه آن اشاره نمود موضوع راهکارهای تفکیک زباله و چگونگی داشتن زندگی سالم تر و شهری زیباتر بود.

وی با اشاره  به جداسازی زباله‌های خشک و تر،  در بیشتر کشورهای پیشرفته، تفکیک زباله‌های خشک و تر امر بسیار مهمی است و شهروندان ملزم به رعایت آن هستند. در شهرهای مدرن برای زباله‌های خشک و تر به تفکیک سطل‌های جداگانه تعبیه می‌شود تا پسماند بازیافتی به راحتی شناسایی شوند و در چرخه بازیافت مورد استفاده قرار گیرند.

آقای نادری افزود: بیشتر جوامعی که از کمبود منابع طبیعی رنج می‌برند، بازیافت زباله‌ها را راه حلی برای تولید می‌دانند. به همین دلیل در قوانین این کشورها تفکیک زباله و دسته‌بندی پسماندهای بازیافتی امری اجباری است و حتی رعایت نکردن آن جریمه و مجازات دارد.
پسماندهای تولیدی در هر منزل می‌تواند به سه دسته تقسیم شوند. زباله‌های خشک و تر به عنوان دو دسته از پسماند بازیافتی شناخته می‌شوند و بخش دیگر مربوط به زباله‌های خطرناک است.

بیشتر جوامعی که از کمبود منابع طبیعی رنج می‌برند، بازیافت زباله‌ها را راه حلی برای تولید می‌دانند و از آن‌ها به عنوان منابع اصلی در چرخه ساخت و تولید استفاده می‌کنند.

زباله‌‌های خشک دسته‌بندی زباله‌های خشک بسیار متنوع است. بیشتر زباله‌های تولیدی در منزل در دسته زباله‌های خشک قرار می‌گیرند. بیشتر پسماندهای بازیافتی در این دسته‌بندی می‌توانند دو مرتبه در چرخه تولید قرار گرفته و بازیافت شوند. زباله‌های خشک شامل موارد زیر می‌شوند:

کاغذ و مقوا: انواع روزنامه، مجله، کتاب، دستمال کاغذی، عکس، بسته‌های کاغذی شیر و آب‌میوه، جعبه شیرینی، کفش و لباس، ‏شانه تخم‌مرغ و …

پلاستیک: انواع ظروف پلاستیکی، روکش‏ها و کیسه ‌های پلاستیکی، هر نوع وسیله پلاستیکی و انواع ابر و اسفنج

فلزات: انواع قوطی‌های فلزی، کنسرو، رب، وسایل فلزی آشپزخانه، شیرآلات، لوله‏‌ها و توری‏‌های فلزی، انواع وسایل از جنس مس، چدن، آهن و فویل‌‏های آلومینیومی

شیشه: انواع ظروف شیشه‏ای، لامپ‌‏های ساده و فلورسنت، آینه، سرامیک، چینی، بلور و …

منسوجات و چرم: انواع لباس‏های کهنه و پارچه‌های مستعمل، انواع وسایل پارچه ‌ای، کیف و کفش‌های از جنس پارچه و چرم، البسه و وسایل چرمیچوب: انواع جعبه‏‌های چوبی، شاخه و برگ درخت، مبل، ‏میز، وسایل چوبی آشپزخانه و …لوازم الکتریکی و الکترونیکی: سیم، کابل، پریز، سی‌دی، نوار کاست، ماشین حساب، ساعت، لوازم کامپیوتر، چراغ قوه، انواع باتری، تلفن، تلویزیون و انواع وسایل برقی

در نهایت جلسه با صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.