به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان؛ حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی صبح امروز در جلسه شورای توسعه قرآنی سنندج اظهارداشت: تدوین سند قرآنی از سندهای تدوین شده است که باید بندهای آن عملیاتی شود.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ قرآنی باید مردمی شود؛ افزود: کارهای قرآنی باید با مشارکت مردم پیش برود؛ زیرا انقلاب ما با تکیه بر قرآن کریم شکل گرفت.
حجتالاسلام پورذهبی گفت: باید در جلسات قرآنی از افرادی که به حوزه قرآنی مرتبط هستند از جمله حوزه علمیه خواهران و برادران و طلاب حضور داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: ترجمه، تفسیر، خواندن قرآن و توجه به مفاهیم و بهرهبرداری از آن باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی عنوان کرد: فعالیت های قرآنی نیازمند توجه و پیگیری است و موسسات قرآنی و مراکز این حوزه در استان باید احصا شوند تا با همراهی هم در راستای تقویت فعالیتهای قرآنی اقدامات موثری برداشته شود.
حجتالاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: اجرای طرح امین در مدارس نقش موثری در ترویج فرهنگ قرآنی دارد.
ماموستا فایق رستمی، امام جمعه شهرستان سنندج در جلسه شورای توسعه قرآنی استان کردستان اظهار داشت: کتاب قرآن کریم اعجاز خداوند است که تا پایان عالم همراه بشریت است.
وی افزود: عمل به قرآن کریم موجب سعادت دنیا و آخرت بشریت و مملو از هزاران فلسفه و حکمت است.
امام جمعه سنندج با تاکید اینکه قرآن کریم کتاب انسان سازی است؛ بیان داشت: هر آیه قرآن مصداق بارزی از وضعیت کنونی جامعه است.
ماموستا رستمی تصریح کرد: دشمنان ما با استفاده از قرآن با تمام توان علیه ما ظلم و ستم می کنند.
وی عنوان کرد: توسعه فرهنگ قرآنی و بکارگیری آن در تمامی حوزهها موجب پیشرفت جامعه در همه ابعاد می گردد.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: برگزاری کنگرههای قرآنی نقش موثری در توسعه فرهنگ قرآنی استان دارد.
ماموستا رستمی با تاکید بر اینکه در آیات قرآن کریم به تمامی امورات زندگی بشریت اشاره کرده است؛ اظهارداشت: قرآن حاوی آیاتی است که تعیین کننده راه و روش زندگی انسانها است.
وی خاطرنشان کرد: حمایت از مربیان و حافظان و فعالان قرآنی راه مناسب برای توسعه فرهنگ قرآنی است.
توجه ویژه مسؤلان فرهنگی به توسعه فرهنگ قرآنی در ادارات
فرمانده سپاه سنندج گفت: ترویج فرهنگ قرآنی در ادارات یکی از راههای توسعه فرهنگ قرآنی در استان کردستان است که مسئولان فرهنگی باید توجه ویژه به آن داشته باشند.
سید مرتضی میرآقایی هم در شورای توسعه قرآنی استان اظهار داشت: بسیج یک ظرفیت بزرگ با حضور اقشار مختلف جامعه برای ترویج مسائل و توسعه برنامههای قرآنی است.
وی افزود: برای توسعه فرهنگ قرآنی باید به عقب تر برگردیم و نسل جوانی که هنوز با قران آشنا نشدهاند را بررسی کنیم .
فرمانده سپاه سنندج گفت: مقطع ایتدایی بهترین فرصت برای شروع توسعه قرآنی در استان کردستان است.
میرآقایی ادامه داد: استخدام مربیان قرآنی در مدارس کشور، اجرای طرحهای مهدویت؛ امین و همتا از مهترین مسائل ویژه در راستای ترویج فرهنگ قرآنی است.
وی خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ قرآنی در ادارات یکی دیگر از راههای توسعه فرهنگ قرآنی در استان کردستان است که مسئولان فرهنگی باید توجه ویژه به آن داشته باشند.
کمبود بودجه موجب تعطیلی برخی موسسات قرآنی شده است
رئیس اتحادیه مؤسسات قرآنی کردستان گفت: نبود بودجه کافی جهت اجرای برنامهها قرآنی موجب تعطیلی برخی موسسات قرآنی در سنندج شده است.
فرید عزت پور هم در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی سنندج اظهارداشت: نبود بودجه کافی جهت اجرای برنامهها قرآنی موجب تعطیلی برخی موسسات قرآنی در سنندج شده است.
وی افزود: در راستای توسعه فرهنگ قرآنی در استان کردستان باید سند توسعه قرآن احیا شود تا شاهد تقویت اهداف قرآنی در استان باشیم.
رئیس اتحادیه مؤسسات قرآنی کردستان گفت: توجه اقشار مختلف جامعه به ترویج قرآن کریم از مهمترین راههای توسعه فرهنگ قرآنی در استان است.
عزت پور خاطرنشان کرد: از سر گیری فعالیت شورای توسعه فرهنگ قرآنی تاثیر خوبی برای ترویج فرهنگ قرآنی در استان دارد.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه