به گزارش روابط عمومی ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان؛ عدنان آشنا،کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مریوان ضمن بیان این خبر اظهار داشت: با توجه به اهمیت یادگیری قرآن در بین نوجوانان و جوانان مسجدی و همچنین با با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در محلات این محفل قرآنی برگزار شد.
وی با اشاره به نامگذاری شوال عنوان کرد: شوّال یا شوّال المُکَرَّم دهمین ماه از ماههای قمری در گاهشماری اسلامی است و محفل انس با قرآن تجلی ارادت انسانها به ذات پروردگار است و این کتاب الهی ما را به استوارترین راهها راهنمایی میکند و پشتوانهای است که انسانها را از بسیاری مشکلات رهایی میبخشد و در مسیر عبودیت قرار میدهد.
آشنا افزود: نامگذاری شوّال به معنای بار برداشتن به قصد رفتن به جایی است، از آنجا که در هنگام نامگذاری ماههای قمری، این ماه در فصل سیر و شکار رفتن عربها قرار گرفت، شوال نامگذاری شد.
وی اظهار کرد: مطابق با گفته اهل لغت، عرب هنگامی که شتر شیرش بسیار کم شده باشد یا خشکیده باشد میگوید: شَوَّلَت الإبِلُ. همچنین هنگامی که شکم شتر به پشتش بچسبد پیامبر اکرم(ص) در حدیثی وجه نامگذاری ماه رمضان را این میدانند که گناهان مؤمنین در آن میسوزد (رَمَضَ: سوخت) و ماه شوال ماهی که گناهان آنها و تبعاتش برطرف شده است و هیچ گناهی باقی نمانده است (شالَت فیه ذنوبُهم)
کارشناس قرآنی همچنین گفت: جایگاه در مناسک دینی ماه شوال به عنوان یکی از ماههای حج معرفی شده است؛ ماههاى حج، ماههای هستند که زمان به جا آوردن اعمال حج قرار داده شدهاند.
ثبت دیدگاه