به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی استان کردستان، حسینی دبیرشورای امر به معروف استان کردستان در خصوص اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دین اسلام گفت: امر به معروف و نهی از منکر در شریعت اسلامی درقیاس با ادیان دیگر از اهمیت بیشتری برخوردار است و از همین رو یکی از اوصاف پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) در تورات امر به معروف و نهی از منکر شمرده شده است: <<اَلَّذینَ یَتَّبِعونَ الرَّسولَ النَّبِیَّ الاُمِّیَّ الَّذی یَجِدونَهُ مَکتوبًا عِندَهُم فِی التَّورةِ والاِنجیلِ یَأمُرُهُم بِالمَعروفِ و یَنههُم عَنِ المُنکَر>>
وی افزود: شاید اهمیت فوق العاده امر به معروف و نهی از منکر دراسلام از آن روست که این دین برای همه مردم در تمامی اعصار تشریع شده و آخرین شریعت الهی است،
دبیرشورای امر به معروف استان کردستان گفت: لازم است همه مؤمنان، به ویژه دانشمندان در بسط و حفظ شریعت بکوشند و با عمل به این دو فریضه، جانشین خدا و پیامبران بر روی زمین باشند و اسلام را جاودانه کنند. با این همه، این دو فریضه ویژه اسلام نیست و در شرایع پیشین نیز واجب بوده، گرچه محدوده آن به گستردگی اسلام نبوده است.
حسینی اعلام کرد: امر به معروف و نهی از منکر یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی در کشور است که دین مبین اسلام جایگاهی والا و ویژه دارد و با بیان اینکه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید فرهنگ سازی شود، افزود: فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه وظیفه همگانی است و وظیفه شرعی همه ما هست که در اجرای هر چه بهتر و کامل تر این فریضه دینی سهیم باشیم.
وی با اشاره به اینکه اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی است خاطر نشان کرد : در راه رسیدن به اهداف فرهنگ عفاف و حجاب و گسترش آن در جامعه به عنوان یک فریضه واجب دینی جان ها و خون ها داده شده است. یکی از عمده ترین دلایل قیام امام حسین علیه السلام در حادثه کربلا اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بوده است. این وجوب دینی به طور صریح و مستقیم در سوره های احزاب و نور آمده است و ما به عنوان کارگزاران این نظام باید ازساختار و چارچوب هایی که در این راستا توصیف شده است حمایت و دفاع کنیم. اگر در جامعه ای حجاب و عفاف رعایت نشود آسیب آن متوجه همگان خواهد بود.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، تشکیل منظم جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر، نشست های اعتقادی و معنوی برای کارمندان، برگزاری کارگاه با محوریت امر به معروف و نهی از منکر با حضور و دعوت از صاحبنظران این حوزه، را از برنامه هایی عنوان کرد که برای ارتقاء و روشنگری هرچه بیشتر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه موثرند.
ثبت دیدگاه